DN om Otto Risanger: «Umiddelbar påvirkning på sine lesere»

Ovenfor ser du klipp fra PÅ NATTBORDET-spalten – den daglige utspørringen om «hva leser du?» – i Dagens Næringsliv. Her er det Otto Risanger som spørres ut om sine lesevaner.

DN skriver: «Få forfattere har hatt så umiddelbar påvirkning på sine lesere som deg. Men hva har du selv på nattbordet, Otto Risanger?»

Risanger forteller i intervjuet at han på nattbordet for tida har «Vigdis, del for del» av Kaja Schjerven Mollerin: «Det er en samtalebok der hun og Vigdis Hjorth virkelig utfordrer hverandre. De har touchet innom hverandre tidligere, resultatet er forrykende spennende.»

Risanger nevner ellers blant annet Jonny Halbergs «En uskyldig tid» og Betty Smiths «Det vokser et tre i Brooklyn» som nylig leste bøker.


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn