Om forlaget

Forlag og informasjonsleverandør

Forlaget og informasjonsleverandøren RISANGER.no har i mange år gjort det enkelt, greit og forståelig for deg som leser.

Vi informerer om skatt, økonomi, lønn, personal, familiejus, eget firma mv.

Risanger.no utgir lettleste, nyttige ebøker (alle leveres fra oss både i EPUB og PDF. Vi har også utgitt mange trykte bøker og hefter, blant annet i mange år den årlige bestselgeren Pengeboka (nå som ebok).

I DrivBedre-pakken er 42 av Otto Risangers ebøker samlet.

Risangers årlige Kjørebok for alle bilordninger selges også i bokhandelen.

Risanger AS har stått for vel 100 trykte bokutgivelser. I tillegg har altså forlaget lansert vel 40 ebøker samlet i DrivBedre-pakken (skatt og økonomi mest for småbedriften).

Forlaget Risanger AS har eksistert siden 1975 (de første årene under navnet Sampress AS). Selskapet har i forskjellige perioder holdt til i Longyearbyen på Svalbard (langt nord), Lindesnes (langt sør), Stord (langt vest) – og Oslo (litt øst). Ikke unaturlig har forlaget utgitt flere Svalbard-bøker og Sørlands-bøker. I tillegg kommer reportasje- og debattbøker.

E-bøker om økonomi og jus, skrevet på et forståelig norsk, har i mange år vært forlagets spesialområde.

Hovedmotto:

Hjelp til selvhjelp. Det skal ikke være nødvendig å kjøpe dyre timer hos advokat eller andre fagfolk for å få oversikt over hvilke rettigheter eller forpliktelser du har.

Les hva våre kunder sier
Les hva mediene sier om Risanger
Les om forfatteren