Om forlaget

Forlag og informasjonsleverandør

Forlaget og informasjonsleverandøren RISANGER.no har i mange år gjort det enkelt, greit og forståelig for deg som leser.

Vi informerer om skatt, økonomi, lønn, personal, familiejus, eget firma mv.

Risanger.no utgir lettleste, nyttige e-bøker. Vi har også utgitt mange trykte bøker og hefter, blant annet i mange år den årlige bestselgeren Pengeboka (nå som e-bok).

I DrivBedre-pakken er rundt 40 av Otto Risangers e-bøker samlet.

Adekvat Info står nå etter avtale for utgivelse og salg av Risangers årlige Kjørebok for alle bilordninger. Selges også i bokhandelen. Den er ved nesten hvert årsskifte på Bokhandlerforeningens bestselgerliste.

Risanger AS har utgitt ca 100 trykte bøker. I tillegg har altså forlaget lansert en rekke e-bøker, hvorav rundt 40 er samlet i DrivBedre-pakken (skatt og økonomi for småbedriften).

Risanger AS har eksistert siden 1975 (de første årene under navnet Sampress AS). Selskapet har i forskjellige perioder holdt til på Svalbard (langt nord), Lindesnes (langt sør), Stord (langt vest) – og Oslo (litt øst). Ikke unaturlig har forlaget utgitt flere Svalbard-bøker og Sørlands-bøker. I tillegg kommer reportasje- og debattbøker.

E-bøker om økonomi og jus, skrevet på et forståelig norsk, har i mange år vært forlagets spesialområde. Hovedmotto:

Hjelp til selvhjelp. Det skal ikke være nødvendig å kjøpe dyre timer hos advokat eller andre fagfolk for å få oversikt over hvilke rettigheter eller forpliktelser du har.

Les hva våre kunder sier
Les hva mediene sier om RisangerLes om forfatteren