Slik leser du ebøker – enkelt og greit

SKATT, ØKONOMI, EGET FIRMA, EBOK, EBØKER, EPUB, PDF: Med full oversikt – raskt, enkelt og greit – blir hverdagen din enklere. Det blir triveligere å drive eget firma. Du kan bruke kreftene dine på det som teller mest: Produktiv, inntektsgivende innsats.

«Flott at en anerkjent ekspert har tatt jobben med å plukke ut akkurat de bitene som er viktigst for oss som driver virksomhet.» (Kunde)

For å få åpnet og lest en ebok, henter du ned fra nettet (se nedenfor) et gratis leseprogram for ebøker – enten epub eller pdf – eller begge variantene.

Ebøkene (både i DrivBedre-pakken og enkeltvis) er laget og leveres deg både i epub og i pdf – umiddelbart etter kjøp.

MERK! Med våre ebøker kan du altså til enhver tid velge hvor og hvordan du vil lese dem. Du mottar begge formatene fra oss. Du kan alltid lese ebøkene slik du ønsker.

EPUB

Epub er et vanlig og standard filformat for lesing og lagring av ebøker. En av fordelene er at innholdet kan leses i flere plattformer: På mobil, brett, mac, pc osv.

Svært mange leser sine ebøker (epub-filer) ved hjelp av programmet Adobe Digital Editions.

Gratis epub-leser kan du laste ned her:

http://www.adobe.com/no/solutions/ebook/digital-editions/download.html

Når leseprogrammet er på maskinen din, kan du lett åpne epub-filer og lese ebøker. (Det finnes også andre gode tilsvarende programmer.)

PDF

Det er mange ulikheter mellom en ebok i epub-format og en ebok i pdf-format. Mens teksten i epub-en med et leseprogram tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser (mobil, brett, pc), har en pdf gjerne en fast sideinndeling. Det innebærer at du enkelte ganger må zoome inn for å få lest alt uten problemer.

Gratis pdf-leser kan du laste ned her:

https://acrobat.adobe.com/no/no/acrobat/pdf-reader.html

Våre ebøker leveres som nevnt automatisk i både epub- og pdf-format umiddelbart etter kjøp.

KJØP AV EBØKER

Gå til https://drivbedre.no/ for kjøp av DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi med 21 ebøker eller av enkelt-ebøker