Spar skatt: Risangers Kjørebøker for 2020 og 2021 – utfyllingshefter for alle bilordninger

Risangers hendige og oppdaterte Kjørebok for 2020 er nå også ute  med utgaven for inntektsåret 2021. Dette er to trykte hefter for utfylling på papir – begge i hendig A5-format. Kjøreboka utgis hvert år i ny, oppdatert utgave.

Kjøreboka tas i bruk av stadig flere firmaer og privatpersoner. Den er svært enkel å bruke – med fullt oppdatert informasjon om bil, skatt og fradrag – og med god plass til manuell utfylling av kjøring i yrke og virksomhet.

TIPS! Heftet passer glimrende i bilens hanskerom.

«… ryddige og enkle å bruke … tilfredsstiller skattekontorets krav til kjørebøker … en nyttig og viktig investering.» (Dine Penger)

RISANGERS KJØREBOK 2020 (trykt utfyllingshefte for inntektsåret 2020 – bestilles her – sendes deg i posten fra Forlaget Lille Måne).

RISANGERS KJØREBOK 2021 (trykt utfyllingshefte for inntektsåret 2021 – bestilles her – sendes deg  i posten fra Forlaget Lille Måne).

TIPS! RISANGERS ÅRLIGE KJØREBOK har i mange år vært på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur.

Vår kjørebok anbefales som et bra alternativ til elektroniske kjørebøker, nettopp fordi den er så lett å fylle ut på stedet og er så godt egnet til å ha liggende i bilen.

I tillegg til skjemasidene i kjøreboka som er klare til utfylling, inneholder hver utgave av kjøreboka mange sider med skattetips og orientering om hvilke kostnader som kan gi rett til fradrag.

Trykt kjørebok OK

Også i inntektsårene 2020 og 2021 er det altså fullt ut tilstrekkelig å dokumentere kjøring i yrke og virksomhet ved bruk av trykt kjørebok eller tilsvarende.

OBS! Bare på ett klart definert område kreves elektronisk kjørebok: Det er i tilfeller der skattyteren ønsker å bli beskattet for fordel ved privat bruk av firmabil/yrkesbil ut fra faktisk dokumentert kjøring privat.

Bestill her fra Forlaget Lille Måne:

RISANGERS KJØREBOK 2020  (trykt utfyllingshefte som sendes i posten).

RISANGERS KJØREBOK 2021  (trykt utfyllingshefte som sendes i posten).