I salg nå: Risangers Kjørebok 2019 – trykt hefte A5 for alle bilordninger

Risangers hendige og oppdaterte Kjørebok 2019 foreligger nå. Kjøreboka – som er et trykt utfyllingshefte på papir i A5-format – utgis hvert år i ny, oppdatert utgave.

Kjøreboka tas i bruk av stadig flere firmaer og privatpersoner. Svært enkel å bruke – fullt oppdatert.

TIPS! Heftet passer glimrende i bilens hanskerom.

«… ryddige og enkle å bruke … tilfredsstiller skattekontorets krav til kjørebøker … en nyttig og viktig investering.» (Dine Penger)

Kjøp RISANGERS KJØREBOK 2019  (trykt hefte som sendes pr post).

Kjøp RISANGERS KJØREBOK 2018  (trykt hefte som sendes pr post).

RISANGERS KJØREBOK har i mange år vært på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur i Norge.

Regnskapsrådgivere og skattemyndigheter gir sterke signaler om at all kjøring i tjeneste eller i næring må være tilfredsstillende dokumentert for å unngå skattesmell. Vår kjørebok anbefales som et alternativ til elektroniske kjørebøker, nettopp fordi den er så lett å fylle ut på stedet og så godt egnet til å ha liggende i bilen. Risangers kjørebok gir klar beskjed.

Trykt kjørebok OK

Også i inntektsårene 2018 og 2019 er det tilstrekkelig å dokumentere kjøring i yrke og virksomhet ved bruk av trykt kjørebok eller tilsvarende.

Bare på ett klart definert område blir det stilt krav om elektronisk kjørebok i 2018 og 2019: Det er i tilfeller der skattyteren ønsker å bli beskattet for fordel ved privat bruk av firmabil eller yrkesbil ut fra faktisk dokumentert kjøring privat (i stedet for etter en sjablongregel).

Bilhold: Aktuell ebok fra Risanger

Risangers ebok 013 «BILLIGSTE BILHOLD I SMÅBEDRIFTEN» oppdateres med alle detaljer om reglene for bilbeskatning. Eboka sendes samtidig som både epub-fil og pdf. Les i det formatet som du ønsker. Øyeblikkelig tilgang ved kjøp.

Kjøp ebok 013 «Billigste bilhold i småbedriften» (epub+pdf)

TILBUD: Kjøp hele DRIVBEDRE-PAKKEN SKATT OG ØKONOMI (med 42 ebøker om skatt og fradrag, ebok 013 er inkludert) for totalt kun kr 396 eks mva (kun kr 9,50 per ebok)

MERK! Alle Risangers ebøker leveres i to formater samtidig: Både EPUB og PDF. Les i det formatet som passer deg best, når det passer deg best! Øyeblikkelig tilgang ved bestilling.

TIPS! Så enkelt er det å lese våre ebøker.


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn