Risangers skatte- og økonomitips til kun kr 9,50 per ebok!

TILBUD, SKATT, ØKONOMI, : Nå kan du få alle Otto Risangers gode skatte- og økonomitips til kun kr 9,50 per ebok. Du mottar alle de 42 oppdaterte ebøkene i både EPUB- og PDF-format. Les på den måten du ønsker, når du ønsker …

Her får du de GODE tipsene om skatt og økonomi både privat og i egen virksomhet.

Nå er det billig å sjekke at du tar de rette økonomiske grepene og ikke lurer deg selv på skatt.

De 42 ebøkene i DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi til Otto Risanger gir deg fakta. Les på din dataskjerm, brett eller mobil – når det passer deg.

Tilbud nå: Betal under en tidel av ordinær ebok-pris. Du får mer enn 90 prosent rabatt. Øyeblikkelig tilgang ved kjøp.

Ebokserien DrivBedre-pakken er en informasjonskilde om skatt- og økonomimuligheter i egen virksomhet og privat som ingen andre tilbyr maken til.

Økonomi- og skatteeksperten Otto Risanger – mannen bak Pengeboka og dusinvis av andre økonomibøker – er kjent for å gi deg tema-ebøker på forståelig norsk, rett på sak.

Dagens Næringsliv skrev i begynnelsen av 2018: «Få forfattere har hatt så umiddelbar påvirkning på sine lesere som deg.»

De 42 nyttige ebøkene om skatt og økonomi samlet i DrivBedre-pakken har du til din disposisjon på egen skjerm, brett eller mobil umiddelbart etter bestilling.

Vi følger med for deg, gir deg de smarte tipsene

TIPS! Du får altså hele DrivBedre-pakken for kun 396 kroner eks mva! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange kjøpere 2) hver dag får nye og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris.

HUSK! Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn prisen mange ganger ..

Alle Risangers ebøker leveres som nevnt både i EPUB- og PDF-format. Les bøkene i det formatet og på den måten som passer deg best til enhver tid.

Pengeboka og Arveboka er kun to av de totalt 42 skatte- og økonomi-ebøkene som inngår i DrivBedre-pakken. Du finner også mange ebøker om eget firma, skatt, fradrag, moms, bil, kontor, trygd, pensjon …

Oversikt: Se alle ebøkene i DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi

Kjøp DrivBedre-pakken til kun kr 9,50 per ebok

Gjør deg nytte av dette tilbudet nå! (Se hvor enkelt det er å lese våre ebøker her)