Bilsatsene i 2018: Få oversikt, redusér bilkostnadene

BIL, SATSER, SKATT, FRADRAG, ENKELTPERSONFORETAK, ENKELTMANNSFORETAK, KJØREBOK, KJØREGODTGJØRELSE:  Bilhold kan være en større kostnad enn du er klar over. Kanskje det er mulig å gjøre noe med den kostnaden?

Er du ansatt og bruker egen bil i jobbsammenheng, er det viktig å kjenne reglene, på samme måte som det er for arbeidsgiveren og for innehaveren av et enkeltmannsforetak.

Vi minner om vår kjørebok 2018, beregnet for utfylling, trykt hefte i hendig A5-format, ideelt for bilens hanskerom:

TIPS! Risangers KJØREBOK 2018 – trykt hefte A-5-format med skjemaer for hele året – gir oversikt og dokumentasjon for fradragene. Bestill

Du finner mer på våre nettsider om bil, satser 2018, bilskatt og biløkonomi

Spesielt stor nytte kan du også ha av vår ebok 013 Billigste bilhold i småbedriften

TILBUD PÅ DRIVBEDRE-PAKKEN SKATT OG ØKONOMI med 42 ebøker for småbedriften: Kun kr 9,50 per ebok

MERK! Alle Risangers ebøker leveres i to formater samtidig: Både EPUB og PDF. Les i det formatet som passer deg best! Øyeblikkelig tilgang ved kjøp.

TIPS! Slik leser du våre ebøker – enkelt og greit

Hva sier våre ebok-kunder?

Gjør deg nytte av dette tilbudet.

(Du får altså hele DrivBedre-pakken med 42 ebøker for kun 396 kroner eks mva! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange kjøpere 2) hver dag får nye og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris. Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn prisen mange ganger ..)


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn