Tilbud på DrivBedre-pakken skatt/økonomi: Kr 4,75 per ebok, lett-å-lese

SPESIALTILBUD PÅ DRIVBEDRE-PAKKEN: Nå kan du få alle Risangers gode skatte- og økonomitips til en pris som vi aldri før har kunnet tilby: Kun kr 4,75 per e-bok (alle 42 e-bøkene foreligger i både EPUB og PDF). Her får du de GODE tipsene om skatt og økonomi både privat og i egen virksomhet. Og: Øyeblikkelig tilgang ved kjøp.

Nå er det billig å ha kontroll med at du tar de rette økonomiske grepene og at du ikke betaler mer enn du skal i skatter og avgifter.

Se her: Så enkelt leser du e-bøker på skjerm, brett, mobil …

De 42 e-bøkene gir deg fakta. Les dem på det mediet du velger – akkurat når det passer deg.

Tilbud nå: Betal under en tidel av ordinær e-bok-pris. Du får over 90 prosent rabatt – og har e-bøkene hos deg i det øyeblikk du har betalt. Betaling skjer på vanlig måte med kort.

Ebokserien DrivBedre-pakken er en informasjonskilde om skatt- og økonomi i egen virksomhet og privat som ingen andre tilbyr maken til.

Økonomi- og skatteeksperten Otto Risanger – mannen bak Pengeboka og dusinvis av andre økonomibøker – er kjent for å gi deg tema-ebøker på forståelig norsk, rett på sak.

De 42 nyttige ebøkene om skatt og økonomi i DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi  har du til din disposisjon umiddelbart etter kjøp.

Vi følger med for deg, gir deg de smarte tipsene

Du får altså hele DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi for kun 396 kroner eks mva! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange kjøpere 2) hver dag får nye og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris.

HUSK! Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn kjøpesummen mange ganger ..

Pengeboka og Arveboka er bare to av de totalt 42 skatte- og økonomi-e-bøkene som inngår i DrivBedre-pakken. Du finner også mange ebøker om eget firma, skatt, fradrag, moms, bil, kontor, trygd, pensjon …

Oversikt: Her ser du alle ebøkene i DrivBedre-pakken

Kjøp DrivBedre-pakken til kun kr 4,75 per e-bok

Gjør deg nytte av dette tilbudet nå! Øyeblikkelig tilgang ved kjøp. Alle e-bøkene kommer i både pdf- og epub-format.


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn