Sommerkampanje! Kun kr 4,75 per ebok! Lavere skatt i eget firma

TILBUD, SKATT, FRADRAG, FIRMA, VIRKSOMHET, ENKELTPERSONFORETAK, NÆRINGSDRIVENDE, AKSJESELSKAP: Nå kan du få alle Risangers gode skatte- og økonomitips til en pris som vi aldri før har kunnet tilby: Kun kr 4,75 per ebok (hver av de 42 ebøkene foreligger i både EPUB og PDF). Her får du de GODE tipsene om skatt og økonomi både privat og i egen virksomhet.

Nå er det billig å sjekke at du tar de rette økonomiske grepene.

De 42 ebøkene i DrivBedre-pakken til Otto Risanger gir deg fakta. Les på din dataskjerm, brett eller mobil – når det passer deg.

Tilbud nå: Betal kun en brøkdel. Du har øyeblikkelig tilgang ved kjøp.

Ebokserien DrivBedre-pakken er en informasjonskilde om skatt- og økonomimuligheter i egen virksomhet og privat som ingen andre tilbyr maken til.

Økonomi- og skatteeksperten Otto Risanger – mannen bak Pengeboka og dusinvis av andre økonomibøker – er kjent for å gi deg tema-ebøker på forståelig norsk, rett på sak.

De 42 nyttige ebøkene i både epub og pdf om skatt og økonomi samlet i DrivBedre-pakken har du til din disposisjon på din egen dataskjerm, brett eller mobil umiddelbart etter bestilling.

Vi følger med for deg, gir deg de smarte tipsene

TIPS! Du får altså hele DrivBedre-pakken for like under kr 199,50! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange kjøpere 2) hver dag får nye og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris – samt at momsen på ebøker altså nå er fjernet.

HUSK! Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn prisen mange ganger.

MERK! Alle Risangers ebøker leveres både i EPUB- og PDF-format. Les bøkene i det formatet som passer deg best til enhver tid.

Pengeboka og Arveboka er bare to av de totalt 42 skatte- og økonomi-ebøkene som inngår i DrivBedre-pakken. Du finner også mange ebøker om eget firma, skatt, fradrag, moms, bil, kontor, trygd, pensjon …

Oversikt: Se alle ebøkene i DrivBedre-pakken

Hva sier våre ebok-kunder?

TIPS! Slik leser du ebøker – enkelt og greit

Kjøp DrivBedre-pakken til kun kr 4,75 per ebok

Gjør deg nytte av dette tilbudet nå! Øyeblikkelig tilgang ved kjøp

(Du får altså hele DrivBedre-pakken for kun kr 199,50! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange kjøpere 2) hver dag får nye og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris – samt at momsen på ebøker ble fjernet fra 1. juli 2019. Husk: Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn prisen mange ganger ..)


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn