Stadig flere leser ebøker – enkelt og greit om skatt&økonomi

SKATT, ØKONOMI, EGET FIRMA, EBOK, EBØKER, EPUB, PDF: Med full oversikt – raskt, enkelt og greit – blir hverdagen din enklere. Det blir triveligere å drive eget firma. Du kan bruke kreftene dine på det som teller mest: Produktiv, inntektsgivende innsats.

«Flott at en anerkjent ekspert har tatt jobben med å plukke ut akkurat de bitene som er viktigst for oss som driver virksomhet.» (Kunde)

For å få åpnet og lest en ebok, henter du ned fra nettet et gratis leseprogram for ebøker – enten epub eller pdf – eller begge variantene.

Risangers ebøker (både i DrivBedre-pakken og enkeltvis) er laget og leveres deg både i epub og i pdf.

MERK! Med Risangers ebøker kan du altså til enhver tid velge hvordan du vil lese dem. Du mottar alltid begge formatene fra oss. Du kan alltid lese ebøkene slik du ønsker.

EPUB

Epub er et vanlig og standard filformat for lesing og lagring av ebøker. En av fordelene er at innholdet kan leses i flere plattformer: På mobil, brett, mac, pc osv.

Svært mange leser sine ebøker (epub-filer) ved hjelp av programmet Adobe Digital Editions.

Gratis epub-program kan du laste ned her:

http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html

Når leseprogrammet er på maskinen din, kan du lett åpne epub-filer og lese ebøker. (Det finnes også andre gode tilsvarende programmer.)

PDF

Det er mange ulikheter mellom en ebok i epub-format og en ebok i pdf-format. Mens teksten i epub-en med et leseprogram tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser (mobil, brett, pc), har en pdf gjerne en fast sideinndeling. Det innebærer at du enkelte ganger må zoome inn for å få lest alt uten problemer.

Gratis pdf-program kan du laste ned her:

https://acrobat.adobe.com/no/no/acrobat/pdf-reader.html

Alle Risangers ebøker leveres som nevnt automatisk i både epub og pdf.

KJØP AV EBØKER

Gå til Risangers ebokhandel for kjøp av DrivBedre-pakken med 40 ebøker eller av enkelt-ebøker


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn