Tilbud NÅ: 40 ebøker/pdf om skatt og økonomi – 80 prosent rabatt

Les og lær til tilbudspris – kun kr 9,- per ebok (EPUB+PDF) – om skatt og fradrag både privat og i egen virksomhet. Alle 40 ebøkene i DrivBedre-pakken gir fakta på din skjerm, brett eller mobil – når det passer deg. Nå: 80 prosent rabatt av ordinær ebok-pris. Øyeblikkelig tilgang.

Dette er en informasjonskilde om skatt og fradragsmuligheter i egen virksomhet og privat som ingen andre tilbyr maken til.

Økonomi- og skatteeksperten Otto Risanger – mannen bak Pengeboka og dusinvis av andre økonomibøker – er kjent for å gi deg tema-ebøker på forståelig norsk, rett på sak.

Hele 40 nyttige ebøker om skatt og økonomi er altså samlet i DrivBedre-pakken. De står til din disposisjon umiddelbart etter bestilling.

Vi følger med for deg, gir deg de smarte tipsene

TIPS! Du får nå hele DrivBedre-pakken for kun 792 kroner eks mva! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange kjøpere 2) hver dag får nye og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris.

HUSK! Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn prisen mange ganger ..

MERK! Alle Risangers ebøker – også de 40 samlet i DrivBedre-pakken – leveres både i EPUB- og PDF-format. Bruk det formatet som passer deg best til enhver tid.

Pengeboka og Arveboka er bare to av totalt 40 skatte- og økonomi-ebøker som inngår i DrivBedre-pakken. Du finner også mange ebøker om eget firma, skatt, fradrag, moms, bil, kontor, trygd, pensjon …

Se mer om DrivBedre-pakken
Kjøp DrivBedre-pakken