40 e-bøker om skatt og økonomi på mobil, brett, skjerm – oppdatert i mer enn 12 måneder

Les og lær til tilbudspris – kun kr 26,- per ebok – om fradrag privat og i egen virksomhet. DrivBedre-pakken gir fakta på egen skjerm, brett eller mobil – når det passer deg. En informasjonskilde om skatt og fradragsmuligheter i egen virksomhet og privat som ingen andre tilbyr maken til. Med oppdateringsabonnement som løper ut bestillingsmåneden pluss i ytterligere 12 måneder.

Økonomi- og skatteeksperten Otto Risanger – mannen bak Pengeboka og dusinvis av andre økonomibøker – er kjent for å gi deg tema-e-bøker på forståelig norsk, rett på sak, uten tunge og byråkratiske formuleringer. Hele 40 e-bøker om skatt og økonomi er samlet i abonnentet på DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi.

Vi følger med for deg, gir deg de smarte tipsene

TIPS! Du får oppdateringsabonnementet for kun 4 – fire – kroner dagen! Så lav pris er mulig fordi vi 1) har mange abonnenter, 2) hver dag får nye  og 3) satser bevisst på kvalitet til en rimelig pris.

HUSK! Ett eneste økonomi- eller skattetips kan tjene inn abonnementsprisen mange ganger!

Pengeboka og Arveboka er bare to av totalt 40 skatte- og økonomi-e-bøker som inngår i DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi. Du finner også mange e-bøker om eget firma, skatt, fradrag, moms, bil, kontor, trygd, pensjon …

Les mer om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi
Bestill DrivBedre-abonnement i 12 måneder