Kjørebok 2018 – trykt hefte A5 for alle bilordninger – foreligger nå


Risangers hendige og oppdaterte Kjørebok 2018 foreligger nå. Kjøreboka – som er trykt hefte i A5-format – utgis hvert år i ny, oppdatert utgave.

Kjøreboka tas i bruk av stadig flere firmaer og privatpersoner. Svært enkel å bruke – fullt oppdatert. 

Heftet passer glimrende i bilens hanskerom.

«… ryddige og enkle å bruke … tilfredsstiller ligningskontorets krav til kjørebøker … en nyttig og viktig investering.» (Dine Penger)

Kjøp RISANGERS KJØREBOK 2018  (trykt hefte som sendes pr post).

RISANGERS KJØREBOK har hvert år siden 2005 ligget inne på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur i Norge.

Regnskapsrådgivere og skattemyndigheter gir sterke signaler om at all kjøring i tjeneste eller i næring må være tilfredsstillende dokumentert for å unngå skattesmell. Vår kjørebok anbefales, nettopp fordi den er så lett å fylle ut på stedet og så godt egnet til å ha liggende i bilen. Kjøreboka gir klar beskjed.

Trykt kjørebok OK

Også i 2017 og 2018 er det tilstrekkelig å dokumentere kjøring i yrke og virksomhet ved bruk av trykt kjørebok eller tilsvarende.

Bare på ett klart definert område blir det stilt krav om elektronisk kjørebok i 2017/18: Det er i tilfeller der skattyteren ønsker å bli beskattet for fordel ved privat bruk av firmabil eller yrkesbil ut fra faktisk dokumentert kjøring privat (i stedet for etter en sjablongregel).

Bilhold: Aktuell ebok fra Risanger

Risangers ebok 013 «BILLIGSTE BILHOLD I SMÅBEDRIFTEN» oppdateres med alle detaljer om reglene for bilbeskatning. Eboka sendes som både epub-fil og pdf. Les i det formatet som du ønsker. Øyeblikkelig tilgang ved kjøp.

Kjøp e-bok 013 «Billigste bilhold i småbedriften» (epub+pdf)

TILBUD: Kjøp DRIVBEDRE-PAKKEN SKATT OG ØKONOMI (med 40 ebøker om skatt og fradrag, ebok 013 er inkludert) for kun kr 396 eks mva, (kr 9,90 per ebok)

MERK! Alle Risangers ebøker leveres i to formater samtidig: Både EPUB og PDF. Les i det formatet som passer deg best! Øyeblikkelig tilgang ved bestilling.

TIPS! Så enkelt er det å lese ebøker.