Kjørebok 2018 i salg – ryddig og enkel å bruke

KJØREBOK, KJØRELISTE, BIL, BILGODTGJØRELSE: Kjørebok 2018 foreligger nå.

Denne årlige kjøreboka tas i bruk av stadig flere firmaer og privatpersoner. Svært enkel å bruke – fullt oppdatert. Trykt hefte, A5-format. Passer glimrende i bilens hanskerom.

«… ryddige og enkle å bruke … tilfredsstiller ligningskontorets krav til kjørebøker … en nyttig og viktig investering.» (Dine Penger)

Kjøp RISANGERS KJØREBOK 2018 hos Lille Måne

Regnskapsrådgivere og skattemyndigheter gir sterke signaler om at all kjøring i tjeneste eller i næring må være tilfredsstillende dokumentert for å unngå skattesmell. Vår kjørebok anbefales, nettopp fordi den er så lett å fylle ut på stedet og så godt egnet til å ha liggende i bilen. Kjøreboka gir klar beskjed.

Trykt kjørebok OK

Også i 2017 er det normalt tilstrekkelig å dokumentere kjøring i yrke og virksomhet ved utfylling av trykt kjørebok eller tilsvarende.

Kun på ett klart definerte område vil det bli stilt krav om elektronisk kjørebok i 2018 (som i 2017):

  1. Tilfeller der skattyteren ønsker å bli beskattet for fordel ved privat bruk av firmabil eller yrkesbil ut fra faktisk dokumentert kjøring privat (i stedet for etter sjablongregel).

Les også om ebok 013 Billigste bilhold i småbedriften.

SPESIALTILBUD: Kun kr 9,90 per ebok (epub+pdf)

MERK! Alle Risangers ebøker leveres i to formater samtidig: Både EPUB og PDF. Les i det formatet som passer deg best! Øyeblikkelig tilgang ved bestilling. Så enkelt er det å lese ebøker.


Kunder om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi: “Utrolig mye nyttig informasjon. Veldig verdifull tjeneste” – “Har spart meg for titusenvis av kroner” – “Hadde aldri hatt mulighet til å finne ut av denne informasjonen selv” – “Sparte meg for mye penger” – “En god investering!” – “Prisen tatt i betraktning var det ingen tvil om å kjøpe hele pakken” Les flere kundeutsagn