Ebok 043: Pengeboka – Personlig økonomi

Privatøkonomibibelen

Pengeboka til Otto Risanger har i mer enn 30 år vært en årlig bestselger og ledende privatøkonomibibel for folk og familier flest.Nå utgis Pengeboka som ebok.

Pris ebok (epub): Kr 191,- ekskl mva.
Kun kr 26 som del av
 DrivBedre-pakken

Kjøp denne e-boka hos Adekvat
Kjøp DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi

«Det er bare å ta av seg hatten for Pengeboka. Forfatter Otto Risanger gir deg svar på det meste som handler om personlig økonomi og praktiske problemer.« – VG

Ebok 043 Pengeboka (og ebok 044 Arveboka) inngår til rabattpris kr 26 for hver i DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi.

Otto Risanger er kalt både skatteguru og folkets økonomiprofet. Han er kjent for å skrive forståelig også for ikke-økonomer.

Risanger bruker eboka til tips om de fleste emner innen personlig økonomi, familierett, forbrukerkjøp, skatt, trygd og pensjon – og kunsten å drive egen virksomhet.

Pensjonsreglene er viet stor plass, både den store pensjonsreformen i folketrygden, AFP-endringene, individuell pensjonssparing og hvordan de forskjellige aldersgruppene kommer ut .

Årlig beregning av ligningsverdien på alle boliger og utleieboliger mv gjør det mer aktuelt for boligeiere å kreve taksten nedsatt. Det kan gjøres i selvangivelsen. Det kan bety skattepenger spart – hvert år.

De høyere fribeløpene i formuesskatt og fjerningen av arveavgift øker folks mulighet for å spare både skatt og avgift.

Som vanlig inngår 1000-tipset (skattetips for alle) som en egen del av Pengeboka.

Pengeboka var i 20 år fast årlig hovedbok i Bokklubben Bedre Ledelse fram til bokklubben ble nedlagt. Bokklubbmedlemmene kåret den til beste bok utgitt av bokklubben. Den har også vært utgitt som ekstrabok i Bokklubben Jobb og Ledelse og i Hegnar Bokklubb.

Se mer om innholdet i Pengeboka
Se mer om DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi (der Pengeboka inngår)

Kjøp denne e-boka hos Adekvat
Kjøp DrivBedre-pakken Skatt&Økonomi